Over Bos Business Services

/Over Bos Business Services
Over Bos Business Services2018-10-08T08:59:30+02:00

Mijn naam is Toin Bos en ik stel me graag aan u voor.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de grafische industrie en op productie niveau, heb ik in 2018 besloten een andere weg in te slaan en me te gaan richten op een beroep in de dienstverlening. Ik had namelijk de behoefte om in contact te komen met mensen en ze daarnaast een optimale (reis)ervaring te bieden. Al snel kwam ik uit bij de functie van Internationaal Executive Chauffeur.

Sinds die tijd werk ik met veel enthousiasme als directie- en privéchauffeur. Intussen heb ik een flink aantal kilometers achter de rug en ook al aardig wat ervaring op gedaan. Ik vervoer onder andere CEO’s, advocaten, bestuursleden, buitenlandse delegaties alsmede diverse nationale- en internationale overheden. In 2018 kreeg ik de behoefte om mijn eigen service op te richten en daarmee begon Bos Business Service.

Bij mijn ritten staat u centraal, het is immers uw dienst en ik zal er dan ook alles aan doen om u veilig, comfortabel en bovendien vlot naar uw bestemming te vervoeren. Ik vind persoonlijke service erg belangrijk en zal me aanpassen aan uw wensen. Het is mijn missie om u tijdens uw reis te ontzorgen, ik weet hoe belangrijk reistijd kan zijn om te werken of uzelf voor te bereiden op een volgende meeting.

Als het om rijcomfort gaat, leg ik de lat hoog. Dankzij mijn brede ervaring, goede contactuele eigenschapen en algemene ontwikkeling kan en wil ik u graag bij passende gelegenheden ondersteunen. Ik voer graag een fijn gesprek met mijn klanten, maar ik begrijp het ook als dat even niet gepast is.

Zoekt u in uw privéchauffeur iemand die dienstbaar, servicegericht, integer, respectvol, attent en representatief is? Dan bent u bij Bos Business Services aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat uw reis tot in de puntjes perfect is en dat u met veel plezier bij me in de auto zult stappen.

contact