Privé-chauffeursdiensten

/Privé-chauffeursdiensten
Privé-chauffeursdiensten2018-10-30T09:59:41+01:00

Privé-chauffeursdiensten

Onder andere CEO’s, advocaten, bestuursleden, buitenlandse delegaties alsmede diverse nationale- en internationale overheden maken gebruik van de diensten van Bos Business Services. Zij maken graag optimaal gebruik van hun tijd en Bos Business Services zal er alles aan doen om daarbij te assisteren. Wij zorgen ervoor dat reistijd evolueert tot efficiënte werktijd, in plaats van een verloren uurtje dat u nooit meer terugkrijgt.

Directiechauffeur/Privé-chauffeur

Een privé-chauffeur is een representatieve professional die u als opdrachtgever op een rustige wijze naar de bestemming naar keuze vervoert. De chauffeur neemt voor u het stuur uit handen, zodat u rustig kunt werken of ontspannen. Dit betekent ook dat wij de verantwoordelijkheid dragen over uw welzijn en veiligheid en die taak nemen we zeer serieus. Uw privé-chauffeur is betrouwbaar, discreet, veelzijdig en professioneel. Daarnaast is hij naar wens flexibel inzetbaar, zodat u altijd op de meest passende manier wordt ondersteund.

Aanvullende diensten van Bos Business Services

Onze chauffeur is meer dan enkel een chauffeur. Hij staat in dienst van de klant en is – als u dat wenst – ook een oprecht geïnteresseerde gesprekspartner. Wij rijden in uw eigen auto.

Als de chauffeur u naar uw bestemming heeft gebracht en hij tijdens u afspraak op uw wacht, kan hij ook verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Wat dacht u van het beantwoorden van uw telefoon, iets bezorgen of administratieve taken? Uw chauffeur mag u zien als een persoonlijke assistent.

Onze chauffeur is zeer rijvaardig

De chauffeur van Bos Business Services heeft een zeer excellente rijvaardigheid. Hij rijdt vloeiend, overdacht en anticiperend. Daarnaast beschikt hij over timing en overzicht, zodat uw veiligheid gegarandeerd is.

contact